fbpx

Zoneterapi

– Ved Lone Simonsen

Babybehandling

Din baby behøver ikke have kolik for at få zoneterapi. En del børn falder ikke ind under betegnelsen kolikbørn selvom de er utilpadse, skriger eller bare møwler. En baby kan hjælpes igennem startvanskelighederne ved at få lidt zoneterapi, og forældrene kan få gode råd med på vejen.

Nogle spædbørn er født med et “umodent” tarmsystem. Det findes flere årsager til, at tarmsystemet kan være påvirket.

– Når barnet begynder at spise, skal hele fordøjelsessystemet til at fungere. Der går noget tid inden tarmbakterier og fordøjelsessafter fungerer som de skal, og der dannes ofte luft, når tarmsystemet ikke er fuldt udviklet til at fordøje modermælken. Fordøjelsen bliver derfor ufuldstændig, hvilket kan medvirke til, at barnet får mavesmerter, der viser sig ved gråd og utilpashed.

– Hvis barnet har eller har haft gulsot, kan det være medvirkende til, at barnet ikke fordøjer sin mad tilstrækkeligt. En ufuldstændig fordøjelse danner luft, der spænder i tarmene og giver presserefleks.

Mavegener og fordøjelsesbesvær kan behandles med blid med zoneterapi, gerne mens barnet ammes.

Langt de fleste spædbørn kan godt lide at få zoneterapi, og reaktionen opleves med efterfølgende træthed. Men der er også tilfælde, hvor barnet reagerer under behandlingen med uro, en ekstra kraftig skrigetur eller hyppige afføringer. Det er barnets fordøjelsessystem der arbejder, og det går over igen, hvorefter det i langt de fleste tilfælde går fremad.

Book en tid:

Ring til Lone Simonsen +45 2880 1827

Få mere information:

www.lonesimonsen.dk

Kombineret behandling - 45 min

720,-

Klippekort: 3 x behandling - 45 min

1940,-