fbpx

Fysioterapi

Ved Klinik for Kvindekroppen

Klinik for Kvindekroppen er en specialiseret fysioterapeutisk klinik til behandling af før- og efterfødselsgener. Bredt sagt også gener relateret til det at være kvinde. Vi har fokus på at samle hele kroppen op efter graviditet, fødsel og kejsersnit.

Vores speciale kredser særligt om delte mavemuskler, ubalance i kropsstammen, kejsersnit og underlivsproblematikker. Vi prioriterer høj faglighed, vurderinger der giver mening og individualiserede forløb med omsorg for den enkelte kvindes historie og respekt for den tid, der er til rådighed i en hverdag som mor.

Vurderingen og genoptræningsforløb hos os tager udgangspunkt i den nyeste viden indenfor fascievæv og genetablering af den muskulære balance omkring kropsstammen, åndedræt og bækkenbund. Kroppen skal kunne fungere optimalt i et funktionelt perspektiv, det vil sige at kunne mestre dagligdagen med børn og andre fysiske krav og mål.

Vi arbejder ikke med fixering i bælter eller med genoptræning, hvor kroppen presses ud over dens styrke. Vi har mange års erfaring med behandling af delte mavemuskler og ligeledes kejsersnit, og vi går ind for at hjælpe vores patienter tilbage til en god grundstyrke i kernen såvel som hele kroppen.

Kernemuskulaturen og det omkringliggende bindevæv/fasciesystem er en afgørende faktor i behandlingen af rectus diastase. En velfungerende kerne og gode stræk på et bevægeligt bindevæv, er med til at tilføre kroppen de rette stimuli og dermed styrke bindevævet, samle diastasen og forebygge de gener, der kan følge med. Herunder inkontinens, fordøjelsesproblemer og rygsmerter.

Behandlingen af rectus distase skal ses i et større perspektiv, hvor hele kroppen integreres i en langsigtet og holdbar tilgang. Der er ingen quick fix, når bindevævet skal styrkes og blive stabilt igen.

Vi opstiller sammen med dig et fælles mål for behandlingen, som vi hjælper dig med at nå. Det kan være at få styr på maven, vende tilbage til træning og løb, at komme til at tumle med dine børn, hoppe på trampolinen uden dryp eller at få en bedre fordøjelse, samt færre ryggener. Alt dette kan hænge sammen og vi tager hånd om hele kroppen på samme tid.

Klinik for Kvindekroppen tilbyder specialiseret viden og vejledning indenfor følgende:

  • Rectus diastase/delte mavemuskler
  • Kejsersnit
  • Underlivssmerter – herunder smerter ifm endometriose
  • Inkontinens
  • Graviditet
  • Behandling efter rectus distase operation/rectusplastik/abdominalplastik

Vil du vide mere om delte mavemuskler, kejsersnit og de enkelte specialer, så besøg klinikkens hjemmeside HER

Vi tilbyder også Efterfødselstjek os vores dygtige gynobs fysioterapeuter med speciale underliv og efterfødselsgener. Et “Efterfødselstjek” er en fuld undersøgelse af bækkenbund, kejsersnit, delte mavemuskler og et screen af hele kroppen generelt efter en vaginal fødsel eller kejsersnit. Læs mere HER

Book en tid:

Ved spørgsmål kan klinikken kontaktes på tlf +45 93 60 60 79 eller ved at sende en mail til kontakt@kvindekroppen.dk

Få mere information:

www.klinkforkvindekroppen.dk

Første konsultation - Fysioterapi, delte mavemuskler, kejsersnit (60 min)

900,-

Første konsultation - Efterfødselstjek: underliv, delte mavemuskler, kejsersnit (75 min)

1000,-

Fertilitetsfremmende fysioterapi (75 min)

1000,-

Opfølgning/behandling (30 min)

550,-